UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївці проведуть благодійний захід на підтримку чотирирічного хлопчика

Ілля Невеселий потребує допомоги для лікування та реабілітації у закордонній кліниці

Миколаївці проведуть благодійний захід н…

Миколаївців запрошують взяти участь у благодійному заході на підтримку чотирьорічного Іллі Невеселого, який потребує допомоги для лікування важких хвороб. Про це повідомляє Depo.Миколаїв.

Матір та тітка маленького миколаївця - Ганна та Вікторія - зверталися по допомогу до голови облради. Ілля з 26 серпня минулого року перебуває на лікуванні у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії Миколаївської обласної дитячої лікарні. Йому поставили комлпексний діагноз: вроджена аномалія розвитку головного мозку, перивентрикулярна вузлова гетеротопія, компенсована гідроцефалія, судомний синдром, гіпоксично -ішемічне ураження центральної нервової системи, негоспітальна лівобічна бронхопневмонія.

Хлопчика неодноразово консультували фахівці з Києва. "Однозначно всі дійшли до висновку, що стан Іллі вимагає тривалого лікування і курсів реабілітації. В одній із закордонних клінік погодились прийняти Іллю Невеселого з мамою Ганною. Але їхнє перебування та лікування коштуватиме великі кошти. Тож рідні і близькі хлопчика звертаються по допомогу до всіх небайдужих громадян, волонтерських організацій, підприємців та керівників підприємств по допомогу", - йдеться в повідомленні.

У суботу, 28 січня, біля палацу культури "Корабельний" (пр. Богоявленський, 338) проведуть благодійний захід на підтримку маленького Іллі. Організатори обіцяють козацькі розваги, аквагрим, катання на поні, виступ колективу юних рятувальників. Захід триватиме з 9:00 до 12:00. Також кошти можна перерахувати на рахунок у Приватбанку № 5168757317744078. Телефони для довідок: 068 860 76 40 – мама Ганна, 066 614 01 35 – Вікторія (тітка Іллі).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme