У Порошенка пояснили нагородження "патологічного антисеміта" орденом Свободи "технічною помилкою"

Тернопільського поета Василя Квасновського викреслили із списків нагороджених орденом Свободи

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на ЛІГА.net.

Головний рабин України та Києва Моше-Реувен Асман звернувся до Петра Порошенка з проханням скасувати нагородження орденом Свободи Василя Квасновського – на думку релігійного лідера, "патологічного антисеміта".

Пізніше Адміністрація президента у відповідь на запит ЛІГА.net заявила, що нагородження Квасновского – результат технічної помилки. Зараз на сайті президента інформація про нагородження поета відсутня.

"На сайті президента виправлена ​​помилка в указі про нагородження державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України", - йдеться у відповіді.

Повідомляється, що під час підготовки указу 10/2017 та погодження списку нагороджених осіб, в результаті "технічної помилки на сайті глави держави була розміщена одна з чорнових версій документа".

"Остаточна версія указу буде надрукована в офіційних виданнях. З нею можна ознайомитися за посиланням", - сказано у відповіді.

Нагадаємо, що у початковій версії офіційного повідомлення прес-служби президента на офіційному сайті глави держави Василь Квасновський значився серед нагороджених орденом Свободи.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme