Стало відомо, від чого помер молодий та привабливий актор на зйомках кліпу в Австралії

Смерть 28-річного Іоганна Офнера стала нещасливим випадком

Стало відомо, від чого помер молодий та…

У понеділок на зйомках кліпу австралійської хіп-хоп-групи Bliss n ESO був застрелений 28-річний актор і каскадер Йоганн Офнер. Як виявилося, його застрелили з бутафорського пістолету, який виявився справжнім, передає Depo.ua.

За кілька годин до події Йоганн виклав в Instagram фото реквізиту. На столі лежали два пістолети (як вважали на майданчику, фальшиві), гроші і гральні карти.

Стало відомо, від чого помер молодий та привабливий актор на зйомках кліпу в Австралії - фото 1

Стало відомо, від чого помер молодий та привабливий актор на зйомках кліпу в Австралії - фото 2

Під час зйомок однієї з сцен, в якій в Йоганна стріляли з нібито фальшивого пістолета, пролунав справжній постріл. І куля влучила прямо в груди актора. Він помер на місці. Як пояснюють члени знімальної групи: "Пістолет був заряджений бойовими патронами, але ніхто з нас не знав про це".

Інспектор поліції на ім'я Том Армітт повідомив CNN, що розслідування триває. Армітт підтвердив, що під час зйомок кліпу в якості реквізиту було використано вогнепальну зброю. Правда, як на майданчик потрапив справжній пістолет, поліція поки не з'ясувала. До того ж інспектор намагається з'ясувати тип боєприпасів, які використовувалися в зброю.

Група висловила свої співчуття близьким і рідним актора: "Нас усіх вразила ця історія. Ми молимося за нього і співчуваємо родині і друзям Йоганна".

Дівчина загиблого актора знаходиться у шоковому стані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Австралії на зйомках кліпу загинув актор.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme