"Радикал" Лозовий в автобусі публічно познущався з Корольової

Народний депутат України від Радикальної партії Андрій Лозовий обізвав російську співачку Наташу Корольову "московським бєсом", коли вона вилітала з України, де поховала бабусю

Історію про політ з нею на одному літаку нардеп розповів на своїй Facebook-сторінці, передає Depo.ua.

"Сіли в літак. Наташа Продавай тихенько сиділа в бізнес-класі і сороміцьки ховала очі від тих, хто колись був її співвітчизниками - а нині є народом, який героїчно бореться з агресію Путіна, якому такі, як Наташа, співають холуйські оди", - розповів "радикал".

За його словами, цей літак прямував на Франкфурт – це відбувалося в той час, коли українська делегація летіла на сесію ПАРЄ.

"Московську запроданку посадили в одну маршрутку, яка їхала з терміналу до трапу літака. Кажу до водія (голосно, щоб Корольова почула): "Добродію, треба обов'язково покликати священика і освятити машину, бо тут московські бєси", - написав Лозовий.

Він наголосив, що Корольова летіла не у Москву через Мінськ, "а додому в Майямі через Франкфурт, вона там постійно мешкає у вільний від гастролей час".

"Летіла не за російським паспортом, а за green card USA. Оце і ціна "принциповості" путінських трубадурів. І трубадурочок", – резюмував Лозовий.

Нагадаємо, російській співачці Наташі Корольовій, яка народилася в Києві, але у 17 років переїхала у Москву, заборонили в'їзд у країну з 12 жовтня 2016 року терміном на 5 років без пояснення причин. Згодом співачка подала до суду на СБУ.

Для Корольової зробили один виняток: дозволили приїхати на похорон бабусі, яка мешкала в Києві.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme