UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Не всі навчальні заклади Миколаєва правильно контролюють благодійні внески

Комісія навідалася у школи та дитсадки міста та перевірила звітність благодійних внесків 

Не всі навчальні заклади Миколаєва прави…

Сьогодні, 26 січня, віце-мер Євген Шевченко і представник громадськості Яна Новохатько відвідали низку шкіл і дитячих садів, щоб перевірити прозорість використання бюджетних і благодійних коштів у навчальних закладах. Про це Depo.Миколаїв повідомили у міськраді

Повідомляється, що у школах і дитсадках повинні бути встановлені стенди, де розміщувалися б звіти про бюджетні запити навчальних закладів, інформація про гроші, виділені для них з міського бюджету, а також про використання благодійних внесків батьків.

У цей день ревізори відвідали 11 загальноосвітніх навчальних закладів та 5 дитячих садків: Першу українську гімназію, філію Миколаївського морського ліцею, початкову школу Миколаївського муніципального колегіуму, гімназію № 2, Миколаївський класичний ліцей, а також школи №№ 3, 25, 32, 35, 51 , 53 і дитсадки №№ 5, 29, 52, 84, 117.

Як з'ясувалося, ці навчальні заклади у цілому виконують розпорядження міського голови. Але без ложки дьогтю не обійшлося. У деяких навчальних закладах: школах №№ 3, 32 і дитсадках №№ 5, 117 інформація про використання коштів була представлена не в повному обсязі, або ж не у тій формі, якій потрібно.

А ось у філії морського ліцею та будівлі, де розташована початкова школа муніципального колегіуму, ревізори її взагалі не знайшли. У морському ліцеї, наприклад, це пояснюють тим, що такі звіти розміщені у головному корпусі навчального закладу, де і проходять усі батьківські збори. У підсумку заступник міського голови Євген Шевченко дав доручення найближчим часом усунути недоліки, виявлені сьогодні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme