UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські "лісоруби" мають бути в уніформі та мати при собі акти з "мокрими" печатками

У Департаменті ЖКГ показали, де найближчим часом мають проводитися роботи з обрізки та кронування дерев

Миколаївські "лісоруби" мають бути в уні…

Підрядники, які обрізають чи кронують дерева у Миколаєві, мають бути одягнені в уніформу та в них мають бути акти на роботу. Про це йдеться на сторінці Департаменту ЖКГ у "Фейсбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

Комунальники зазначають, що періодічно на своїй сторінці розміщуватимуть графік проведення робіт зі знесення, кронування та санітарної обрізки дерев. Виконавці робіт повинні мати при собі оригінал або копію акта обстеження зелених насаджень з мокрою печаткою департаменту ЖКГ, одягнені в уніформу підприємства або у "сігнальні" жилети. Графік проведення робіт можна побачити на сторінці департаменту.

Радник мера Андрій Єрмолаєв у "Фейсбуці" також повідомив, на відбулася нарада з підрядниками в управлінні екології Департаменту ЖКГ. Крім наявності актів та уніформи, акцентували, що при виконанні робіт повинен бути присутнім представник управління екології або райадміністрації. "Залишилося ще пояснити патрульній поліції, як відрізнити "дерев'яних піратів" від офіційних підрядників, оскільки їм дуже часто тикають якусь ліву бумаженцію, і вони їдуть", - написав Єрмолаєв.

Нагадаємо, миколаївцям розповіли, як боротися з "дерев'яними" браконьєрами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme