Аваков анонсував звіт по справі Шеремета

Тільки міністр внутрішніх справ і керівники слідчої групи володіють інформацією щодо розслідування справи за фактом вбивства журналіста Павла Шеремета

Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook, передає Depo.ua.

"Справа про вбивство Павла Шеремета: наступного тижня відбудеться брифінг міністра і керівників слідчої групи щодо ходу розслідування. Ніхто інший не володіє результатами слідства і не уповноважений слідством до оприлюднення фактів і висновків з цього розслідування", - написав Аваков.

13 січня заступник в. о. голови Нацполіції Олександр Вакуленко сказав, що розслідування триває і про результати повідомлять, коли будуть готові.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув вранці 20 липня у центрі Києва. В його автомобілі здетонував вибуховий пристрій. Слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство.

На відеозаписах, які фіксують момент підкладання вибухівки, були помітні силуети ймовірних убивць, а згодом в МВС заявили про наявність записів з рисами облич імовірних злочинців.

Шеремет останнім часом працював в інтернет-виданні "Українська правда" та на Радіо "Вєсті". В Україні створили опергрупу з розслідування цього вбивства, до якої увійшли представники ФБР.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme