На Миколаївщині проведуть вибори ще в одній тергромаді

Початок виборчого процесу стартує 11 березня, а безспосередньо голосування - 30 квітня

На Миколаївщині проведуть вибори ще в од…

Перші вибори у Дорошівській об'єднаній тергромаді (ОТГ) на Миколаївщині відбудуться 30 квітня. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ОДА.

Вчора, 24 січня, відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії. До ЦВК разом із супровідними листами надійшли звернення Миколаївської, Вінницької, Волинської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Херсонської, Черкаської та Чернігівської ОДА з доданими до них документами щодо ухвалення рішення про призначення перших виборів депутатів та голів сільських, селищних, міських рад ОТГ.

У зв'язку з утворенням в областях тергромад ЦВК призначила проведення перших місцевих виборів на неділю, 30 квітня. Вибори відбудуться у 40 об'єднаних територіальних громадах по країні, зокрема - на Миколаївщині у Дорошівській сільській ОТГ Вознесенського району.

При цьому ЦВК оголосила з 11 березня початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

Раніше повідомлялося, що на Миколаївщині ще дві громади обрали депутатів. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme