Хакер порадив Трампу, як врятувати свій Twitter-акаунт

Хакер WauchulaGhost закликав президента США Дональда Трампа змінити налаштування безпеки свого аккаунта в Twitter, оскільки він вразливий для кібератак

Про це він написав у Twitter, передає Depo.ua.

За даними хакера, також погано захищені сторінки дружини Трампа і віце-президента США Майкла Пенса.

Зокрема, в їх профілях не налаштовані базові параметри безпеки, які вимагають ввести номер телефону або адресу електронної пошти, щоб скинути пароль.

Завдяки цьому будь-який користувач може зайти на сторінку президента США, вибрати опцію "забув пароль", і йому буде представлена ​​інформація про поштові скриньки, до яких прив'язаний аккаунт.

Незважаючи на те, що адреси демонструються з пропущеними буквами, є ймовірність вгадати відсутні символи. Хакер підкреслив, що виявив вірогідну адресу електронної пошти, до якого прив'язаний аккаунт першої леді за 20 хвилин. Після цього необхідно лише зламати пошту.

Телеканал CNN вже звернувся до представника Twitter, який повідомив, що для акаунтів Білого дому існує особливий протокол безпеки, який ускладнює процедуру ідентифікації користувача.

Відзначається, що в особистому обліковому записі Трампа є додаткові налаштування безпеки. Вони були у президентського аккаунта, коли ним володів Барак Обама.

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп, який є активним користувачем Twitter, відмовився користуватися офіційним аккаунтом глави Білого дому в соцмережі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme