На Миколаївщині селяни воюють з підвищенням ціни на проїзд

Люди не хочуть платити більше, тим паче, що умови проїзду у транспорті жахливі

Жителі села Баловне обурені, на їхню думку, незаконним підвищенням ціни на проїзд фірмою "Алан-Техно". Своє незадоволення вони висловили у листі, який надійшов на пошту Depo.Миколаїв.

За словами жителів Баловного, не пройшло і двох років з тих пір, як вони збиралися на мітинг, щоб висловити незадоволення фірмою-перевізником, яку очолює дочка екс-губернатора Інга Шаповалова: "Сьогодні ненаситна власниця фірми "Алан-Техно" вкотре продемонструвала свою "любов" до жителям рідного села. Шокувало баловнян повідомлення про чергове неаргументоване підвищення вартості проїзду - до 17 гривень", - йдеться у повідомлені.

В березні 2015 року ініціативна група мешканців сіл баловне проводила збір підписів під вимогою змінити перевізника, у зв'язку з значним скороченням рейсів, 100% підвищенням ціни на проїзд, жахливими умовами перевезень. В результаті було зібрано близько 400 підписів:

"І начебто було розглянуто це питання під час колегії Миколаївської облдержадміністрації, і ніби голосно висловлювались з цього приводу народні депутати, але результату, який хоч трішки задовольняв би жителів села, не знайшлося. Днями жителів села баловне проінформували про чергове підвищення вартості проїзду на 50%. При цьому перевізник не спромігся пояснити причини своїх рішень і дій, не кажучи вже про те, щоб підкріпити їх конкретними документами, зокрема – рішенням облдержадміністрації. Не встигнувши відійти від вартості проїзду 12 гривень, з 26 січня 2017 року баловняне повинні будуть платити 14 і 17 гривень", - обурюються місцеві.

Люди не хочуть платити більше, тим паче, що умови проїзду у транспорті жахливі: "Ми не розуміємо, за що ми повинні платити такі гроші! Може бути за нелюдські умови перевезень, коли на ходу з автобуса відлітають колеса, загоряється проводка, відкриваються двері, вода ллється на голову, дує зі всіх щілин? Або може  за незабутні моменти їзди на одній нозі в битком набитому автобусі, причина чому – півторагодинні проміжки між рейсами? Дуже часто на верхніх зупинках люди просто не поміщаються в транспорті, тому спізнюються на роботу, навчання", - зазначається у листі.

Селяни впевнені, що їх просто не чують, а їхні слова нічого не варті, адже гроші і авторитет впливових людей вирішують все.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme