Закарпаття: прогноз погоди на 22 січня - мороз дужчає

У народі про цей період січня говорили так: "Росте день у січні — росте і холод"

Закарпаття: прогноз погоди на 22 січня -…

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 22 січня 2017 року

по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 5-10° морозу, вдень 4° морозу -1° тепла.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 0-2° морозу.

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди: Протягом 22-24 січня на дорогах більшої частини території Закарпатської області та у м. Ужгород збережеться ожеледиця. Місцями очікується туман при видимості 200-500 м.

Народний прогноз погоди: Цього дня вшановується пам’ять святого Полієвкта. У народі про цей період січня говорили так: "Росте день у січні — росте і холод", що вказувало на наближення лютого, який вважався найхолоднішим місяцем зими. Спостерігали наші пращури цього дня за домашніми тваринами: якщо вони, випущені у двір, намагатимуться повернутися до хліву — бути незабаром снігу та холоду.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme