Савченко пригрозив миколаївським чиновникам пошуком нової роботи

Голова Миколаївської ОДА збирається перевірити керівництво та депутатів всіх районів області

Савченко пригрозив миколаївським чиновни…

Голова ОДА Олексій Савченко під час свого планового особистого прийому заявив, що його кадрова політика відносно недбайливих державних службовців буде жорсткою. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ОДА.

Савченко дав зрозуміти, що тримати працівників, які не вміють працювати, він не буде: "Хто не вміє працювати, нехай відразу шукають собі інше місце роботи. Прийдуть відповідальні люди, які готові працювати на користь громади".

Свою позицію голова облдержадміністрації висловив після того, як голова Миколаївської РДА Алла Воробйова доповіла, що минулого року бюджет району недоотримав 3,5 мільйони податку на землю: "Хто, як не голови об'єднаних тергромад та РДА повинні знати про використання земель району?! Це - гроші вашої громади і саме вам треба докласти максимум зусиль, щоб податок на землю надходив до місцевих бюджетів в повному обсязі", - зауважив очільник області.

Він збирається взяти під особистий контроль перевірки всіх районів області. "В тому числі й відносно місцевого керівництва та депутатів, які цілком можливо самі задіяні у так званих "земельних схемах". Сьогодні в місцеві бюджети від орендаторів землі не надходять значні кошти. Це неприпустимо. Гроші повинні повертатися громадам", - заявив Савченко.

Зауважимо, на початку листопада за розпорядженням Савченка створили робочу групу з питань забезпечення додержання чинного законодавства щодо використання земель сільськогосподарського призначення та сплати податків і зборів до бюджетів усіх рівнів. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme