Нардеп пояснив, де для Трампа "українське питання"

"Українське питання" для обраного президента США Дональда Трампа знаходиться у другій десятці

Таку думку в ефірі "112 Україна" висловив нардеп Ігор Гузь, передає Depo.ua.

"Думаю, українське питання на порядку денному десь там у другій десятці, якщо чесно, для Трампа. Нам цю ситуацію треба міняти. Тому що в першу чергу буде питання Сирії, там йде війна, як і у нас, але очевидно, там вона в активній фазі. Очевидно, питання Brexit і взагалі співпраці безпосереднє США з ЄС... Наше завдання - мобілізувати всі наявні у нас сфери впливу в міжнародній політиці. Ну, звичайно, це МЗС і наші друзі-союзники в Євросоюзі, це багато десятків, сотень американських республіканських конгресменів, сенаторів, які стоять на проукраїнських позиціях, це українська діаспора", - сказав депутат.

Нагадаємо, інавгурація обраного президента США Дональда Трампа відбудеться сьогодні, 20 січня. Трамп складе присягу на двох Бібліях: Лінкольна та дитячій.

Сьогодні у центрі Вашингтона сталися сутички між групою протестувальників, які виступають проти президентства Трампа, та поліцією.

Бойкот інавгурації Трампа оголосили 62 конгресмени.

Зазначимо, що хвиля невдоволення обраним президентом США почалася після того, як він розкритикував відомого захисника цивільних прав, конгресмена Джона Льюїса.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme