Болдуїн пообіцяв зганьбити російське консульство на інавгурації Трампа

Тисячі людей вийшли на вулиці Нью-Йорка на акцію проти обраного президента Дональда Трампа, демонстрацію очолили відомі діячі мистецтва, усеред яких був актор Алек Болдуїн

З критикою нового американського лідера виступили відомі актори і режисери, дворазовий володар премії "Оскар" Роберт Де Ніро піднявся на сцену першим, назвавши Трампа "поганим прикладом для всієї країни і цього міста", передає Depo.ua з посиланням на "Дождь".

Алек Болдуін, який в циклі передач пародіює обраного президента на телеканалі NBC, вкрай критично відгукнувся про призначенців в нову адміністрацію. Пародіюючи Трампа, він також не оминув тему відносин Москви і Вашингтона.

"Я довго стояв на морозі, і тепер мені треба в туалет, але я потреплю, поки не прийду до консульства Росії , де я відведу душу", - сказав Болдуїн.

Творець відомої стрічки "Фаренгейт 9/11" документаліст Майкл Мур попередив, що "Америка переживає вкрай небезпечний період у своїй історії".

"Все настільки погано, наскільки здається вам. Але стане ще гірше", передбачав режисер.

Урочистості з нагоди вступу на посаду 45-го президента США будуть проходити в Вашингтоні протягом трьох днів. Однак сама церемонія інавгурації нового глави держави, яка відбудеться сьогодні біля стін Конгресу, обіцяє стати більш короткої і ділової, ніж у його попередників.

Нагадаємо, інавгурація обраного президента США Дональда Трампа відбудеться сьогодні, 20 січня. Трамп складе присягу на двох Бібліях: Лінкольна та дитячій.

Сьогодні у центрі Вашингтона сталися сутички між групою протестувальників, які виступають проти президентства Трампа, та поліцією.

Бойкот інавгурації Трампа оголосили 62 конгресмени.

Зазначимо, що хвиля невдоволення обраним президентом США почалася після того, як він розкритикував відомого захисника цивільних прав, конгресмена Джона Льюїса.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme