Обама написав американцям свого прощального листа

Барак Обама, який залишає посаду глави Білого дому, звернувся до американського народу з прощальним листом

У ньому він подякував співгромадян за довіру, заявивши, що вони зробили його краще, передає Depo.ua з посиланням на сайт Білого дому.

"Я хочу подякувати вам за честь бути вашим 44-м президентом. Тому що все, чого я навчився за цей час, я навчився завдяки вам. Ви зробили мене краще як президента і краще як людину", - йдеться у листі, опублікованому на сайті Білого дому.

За словами Обами, всі ці вісім років американці були для нього "джерелом доброти, життєстійкості і надії, з яких я черпав силу".

"Всі ми, незважаючи на те, яку партію підтримуємо, повинні продовжувати цю роботу - роботу громадянина, яка приносить радість. Не тільки тоді, коли проходять вибори, не тільки коли під загрозою наші приватні інтереси, але і на всьому проміжку життєвого шляху. І коли прогрес здається занадто повільним, пам'ятайте: Америка - це не проект однієї людини. Наймогутныше слово в нашій демократії - це слово "Ми". "Ми - народ". "Ми впораємося", - написав президент, закінчивши лист слоганом своєї передвиборчої кампанії: Так, ми можемо (Yes, we can).

Нагадаємо, 10 січня президент США Барак Обама виступив в Чикаго зі своїм останнім посланням американцям в якості президента.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme