На Миколаївщині у пожежі в квартирі загинув чоловік

Про пожежу рятувальників сповістив очевидець: в коридорі знайшли, крім загиблого, ще одного непритомного чоловіка

На Миколаївщині у пожежі в квартирі заги…

Вчора, 16 січня, о 17:39 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про виникнення пожежі в трикімнатній квартирі, яка розташована на другому поверсі двоповерхівки по вул. Робоча смт. Казанка. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ДСНС області.

Рятувальників сповістив очевидець, який побачив дим та сусідів, які перебували в розгубленому стані. За вказаною адресою виїхав черговий караул 17 Державної пожежно-рятувальної частини. Як стало відомо, у квартирі, де вникла пожежа, утворилося щільне задимлення, яке почало розповсюджуватися на сходовий майданчик.

Під час проведення розвідки в коридорі рятувальники виявили загиблого чоловіка 1963 року народження, а в одній з кімнат - непритомного чоловіка, 1959 року народження. Вогнеборці винесли постраждалого і тіло загиблого чоловіка на свіже повітря та передали бригаді "швидкої".

Постраждалого госпіталізували до Казанківської центральної районної лікарні. Вогнеборці пожежу локалізували о 17:56, ліквідували о 18:30 на площі 9 кв. м. Причина пожежі наразі встановлюється.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme