Яценюк після Порошенка теж став "тикати" Байдену. Але як Богу

Під час візиту до Києва сьогодні віце-президент України Джо Байден зустрівся з колишнім прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком

За результатами зустрічі екс-прем’єр подякував Байдену на своїй сторінці у Facebook, а наприкінці посту назвав його на "ти", але з великої літери, як зазвичай на письмі прийнято звертатися до Бога, передає Depo.ua.

"Я завжди буду вдячний Тобі за дружбу, дорогий Джо. Залишається ще багато роботи. Продовжуємо працювати. Як завжди, був радий Тебе бачити", - написав Яценюк.

Він назвав Байдена "одним з найвидатніших державних діячів США усіх часів" та одним з найвідданіших друзів України в американській історії.

"Він розуміє Україну. Усвідомлює вагоме значення України. Поділяє великі устремління нашого народу, нашу вірність свободі і відчуває ту несправедливість, що чинилася проти нас упродовж століть".

"І як великий політик Джозеф Байден завжди точно розуміє межі реальності, а відтак силою свого бачення, наполегливості і бажання змінює цю реальність. Можливо, саме ця риса - вміння розуміти реалії, щоб їх змінювати - і є визначальною для успішного державного діяча і політика", - написав лідер "Народного фронту".

Нагадаємо, що сьогодні, під час прес-конференції в Києві, президент України Петро Порошенко публічно перейшов на "ти" у спілкуванні з віце-президентом США Джо Байденом, назвавши його своїм добрим другом. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme