У Миколаєві безхатьки гріються у вогкому підвалі серед грибка та цвілі

У центрі обігріву для безхатьків відсутні умови для життя, навіть немає туалету

У Миколаєві безхатьки гріються у вогкому…

У Миколаєві пункт обігріву для безхатьків перетворився на "домівку" туберкульозу та бруду. Про це у "Фейсбуці" повідомила місцева активістка Олена Тріфонова, повідомляє Depo.Миколаїв.

Цієї зими у місті відкрито шість пунктів обігріву та один пункт обігріву з нічлігом, який знаходиться на пр. Миру 2а. Активістка зазначає, що рік тому, у лютому, цей пункт обігріву був закритий через відсутність насоса в туалеті. Але цього року він запрацював.

На сьогоднішній день в пункті панує антисанітарія та нелюдські умови: "Там знаходиться до 60 осіб на добу. Моторошна вогкість, така, що капає все зі стелі, під ногами болото, вентиляції немає ніякої, на стінах грибок  і це міський пункт обігріву. Як в таких умовах можна знаходиться людям? Скажіть вони бомжі їм все одно, вони перш за все люди! А в таких людських умовах ще більше йде розповсюдження всіляких хвороб, як туберкульоз", - зазначає активістка.

Вона зазначила, що в 2010 році на цей пункт було витрачено близько ста тисяч гривень:лежаки, матраци, ковдри, зі стелі не капало, однак зараз всім "начхати" на безхатьків, які там гріються. Крім того в цьому пункті часто відбуваються чвари та поножовщина.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme