У Миколаївському морпорту розпочинають льодову кампанію

У різних районах порту товщина криги складає від трьох до семи сантиметрів

У Миколаївському морпорту розпочинають л…

Через погіршення погоди умов 6 січня на території Миколаївського морського буде оголошено початок льодової кампанії. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі морпорту.

Щороку на території Миколаївського морського порту, як і в усіх портах України оголошуються льодові кампанії. Через інтенсивне льодоутворення, яке створює труднощі для безпечного судноплавства в Миколаївському порту, для забезпечення чіткої та ефективної роботи порту капітаном порту буде оголошено початок льодової кампанії-2017.

У порту зазначають, що введення льодової кампанії передбачає дотримання особливих умов і порядку проведення суден від каналу до порту. Проведення судів до Миколаївського порту проводиться у складі льодових караванів.

Льодові операції за межами та в межах акваторії Миколаївського морського порту забезпечуватимуть буксири "Гайдамака" (філія "Дельта-лоцман" ДП "АМПУ"), "Бакай" (Херсонська філія АМПУ) та буксири дев'яти приватних підприємств. Станом на 5 січня згуртованість льоду в Миколаївському морському порту варіюється від п'яти до десяти балів та товщина льоду від 3 до 7 сантиметрів залежно від району порту.

Як повідомив капітан порту, погодні умови досить сприятливі, лід легкопрохідний, тому наразі підстав для хвилювання немає.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme