На Миколаївщині п'яні "розбірки" закінчилися поножовщиною

29-річний чоловік отримав поранення ножем від свого знайомого, але до лікарні одразу не звернувся

На Миколаївщині п'яні "розбірки" закінчи…

У сварці нетверезих товаришів останнім аргументом став ніж. До поліції Веселинівського району повідомили про госпіталізацію 29-річного мешканця району, якому лікарі встановили діагноз проникаюче ножове поранення". Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі Нацполіції.

Зі слів потерпілого, що напередодні ввечері він ходив до свого 37-річного знайомого, щоб привітати з прийдешніми святами, але після спільного розпивання алкоголю товариші посварилися, після чого візитер пішов додому. Невдовзі до будинку потерпілого прийшов той же ж товариш, щоб "до кінця" з'ясувати стосунки. Словесна перепалка переросла у бійку, під час якої візитер схопив зі столу кухонний ніж та наніс домовласнику декілька поранень, одне з яких виявилося проникаючим.

На Миколаївщині п'яні

Кинувши знаряддя злочину, зловмисник вдарив потерпілого у обличчя та пішов геть.
Незважаючи на поранення, 29-річний чоловік не поспішав звертатися за допомогою до лікарів. Лише наступного дня, після повернення додому родичів, чоловіка госпіталізували.

Наразі 37-річному чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження", що карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу зловмисникові.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme