На Миколаївщині п'яний водій фури втік з місця ДТП

Чоловік відмовився надавати документи патрульним та намагався від них втекти: як виявилося, він не мав права керувати авто

На Миколаївщині п'яний водій фури втік з…

Патрульні затримали водія великовантажівки який, скоївши ДТП у стані алкогольного сп'яніння та будучи позбавлений права керування, поїхав з місця події. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Напередодні Нового року, на початку першої години ночі, патрульні отримали орієнтування про розшук великовантажівки RENAULT Magnum, яка стала учасником ДТП у Вітовському районі Миколаївської області та залишила місце події. Невдовзі, на вулиці Карпенка, інспектори помітили схожу вантажівку, яка рухалась із вимкненими фарами та порушила вимоги знаку 3.21 "В'їзд заборонено".

На Миколаївщині п'яний водій фури втік з місця ДТП

На вимогу інспекторів водій зупинив транспортний засіб. Оглянувши його, патрульні помітили на авто сліди від зіткнення. Водій категорично відмовився надавати документи на перевірку, а в якійсь момент схопився за руль та хотів рушити. Розуміючи небезпеку, яку він може становити для учасників дорожнього руху, один з охоронців порядку, швидко зорієнтувавшись, розбив скло і дістав порушника з авто.

На Миколаївщині п'яний водій фури втік з місця ДТП

Під час спілкування з ним, інспектори одразу помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Тест на "Драгері" підвердив підозру патрульних, результат - 1,7 проміле (допустима норма 0,2 проміле). Водій зізнався, що дійсно допустив зіткнення з іншим транспортним засобом у Вітовському районі та залишив місце скоєння ДТП.

На Миколаївщині п'яний водій фури втік з місця ДТП

Чоловік також надав на перевірку посвідчення водія. Оглянувши його охоронці порядку помітили явні ознаки підробки та викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції. Виявилось, що водій позбавлений права керування до 2019 року.

На водія патрульні склали адмінматеріали за залишення місця ДТП, керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права та у стані алкогольного спяніння та злісну непокору законному розпорядженню правоохоронця.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme