Киян змусять скинутися для Ахметова заради Євробачення, - ЗМІ

У тариф компанії "Київенерго", яка належить олігарху Рінату Ахметову, рекомендували включити витрати на модернізацію електропостачання Міжнародного виставкового центру, в якому відбудеться Євробачення-2017

Про це пишуть "Українські новини" з посиланням на протокольне рішення організаційного комітету Євробачення, який очолює віце-прем'єр Володимир Кістіон, передає Depo.ua.

"Рекомендувати Національній комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) спільно з Київською міською державною адміністрацією та компанією "Київенерго "провести заходи щодо включення до складу тарифу на електричну енергію витрат, пов'язаних з ремонтом електроустановок і ліній електропередачі, необхідних для збільшення потужності приєднання до електромереж міжнародного виставкового центру ", - сказано в документі.

Також в тариф пропонується включити витрати на покупку і установку комплектних трансформаторних підстанцій напругою 0,4 кВ для забезпечення підключення виставкового центру за другою категорією надійності електропостачання.

КМДА доручено підготувати детальний план заходів щодо проведення ремонтної кампанії та підключення електроустановок МВЦ до 10 січня.

Нагадаємо, що Євробачення-2017 відбудеться у травні. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme