Закарпаття: прогноз погоди на 3 січня - морозно

Якщо цього дня багато снігу, то можна очікувати хороший урожай хліба, а якщо сніг не вкриє землю, то врожай у цьому році буде бідним

Закарпаття: прогноз погоди на 3 січня -…

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 03 січня 2017 року

по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі слабкий сніг, вдень місцями слабкий сніг. Вночі та вранці місцями слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу, в горах місцями вночі 12-15° морозу, вдень 5-10° морозу.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі слабкий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря 5-7° морозу, вдень 0-2° морозу.

Народний прогноз погоди: За астрономічним календарем 3 січня Земля знаходиться в перигелії, тобто вона розташовується на найменшій відстані від Сонця. Наші пращури помітили, який день 3 січня, таким буде і вересень. Червоне сонце на сході віщує заметіль. Якщо цього дня багато снігу, то можна очікувати хороший урожай хліба, а якщо сніг не вкриє землю, то врожай у цьому році буде бідним.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme