За останні місяці надходження до бюджету Миколаївщини значно зросли

Миколаївщина іде випереджуючими темпами у 2 рази більше, чим Україна у середньому

За останні місяці надходження до бюджету…

За інформацією департаменту фінансів Миколаївської облдержадміністрації за жовтень-грудень 2016 року темпи росту наповнення бюджету області по загальному фонду, платі за землю та податку на прибуток значно збільшився. Про це Depo.Миколаїв повідомили у облдержадміністрації.

Зазначається, що за січень-вересень темп росту був приблизно таким, як по всій Україні, а за два місяці його суттєво наростили. Миколаївська область перевищує його на 3,3 проценти. Тобто, Миколаївщина іде випереджуючими темпами у 2 рази більше, чим Україна у середньому.

По платі за землю показники також зросли: "Якщо взяти за 9 місяців, то темп росту плати за землю по області був мінус 6,5 процентів. Тобто, по Україні приріст становив 162,3, по області 155,8 проценти. За 2 місяці ситуацію на Миколаївщині кардинально поміняли. Зараз приріст по області - 160,8 процентів, по Україні - 158, 9. Тобто за 2 місяці область наростила плюс 1,9 відсотка", - йдеться у повідомлені:

"По-перше, була створена робоча група, яка контролює використання земель області. Саме через цю проблему бюджет Миколаївщини недоотримує мільйони. По-друге, державний та місцевий бюджети недотримували значні кошти від несплати податків потужними підприємствами області. Але вдалося переконати керівників компанії, що вони неправі. В результаті є компанії, які поповнили бюджети держави та місцевий в 30 разів більше, ніж минулого року", - підкреслив заступник Голови ОДА Олександр Кушнір. По податку на прибуток зазначається, що за 9 місяців темп росту був 182 відсотка. А всього за 2 місяці Миколаївщина забезпечила приріст у рази – всього 503,1. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme