UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Японії придумали ресторан, для походу в який треба здати аналізи

Японська студія дизайну Open Meals розробила концепт ресторану, за два тижні до візиту в який клієнти повинні здати сечу, слину і фекалії

Така вимога дозволить приготувати для кожного клієнта страви з урахуванням особливостей його організму, повідомляє Depo.ua з посиланням на National Geographic.

Страви готуватимуться з урахуванням аналізу ДНК клієнтів. Перший ресторан Sushi Singularity, що працює за таким принципом, повинен відкритися в Токіо в 2020 році. Згідно з проектом, бронювання столика має здійснюватися за два тижні.

Клієнт, який зробив попереднє замовлення, отримає "міні-лабораторію", куди він збере свій зразки слини, сечі і фекалій. Фахівці з двох компаній сфери охорони здоров'я проаналізують інформацію і зможуть створити унікальний ідентифікатор здоров'я гостя. На його основі будуть підібрані необхідні інгредієнти для страв.

"Гіперсоналізація стане звичайним явищем для сфери обслуговування майбутнього: знаючи особливості роботи кишечника, склад мікрофлори і інші показники, можна складати індивідуальне меню, заповнюючи брак тих чи інших елементів", - заявили представники студії Open Meals.

Подавати в Sushi Singularity будуть виключно суші, виготовлені на 3D-принтері. Роботизовані руки, до яких підключено 14 циліндрів, будуть насичувати "базу" необхідними в кожному випадку поживними елементами. Разом з тим в компанії ще не вирішили, на якій стадії блюдо стане персоналізованим.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme