У США винайшли секс-ляльку, яка вміє імітувати оргазм

Американська компанія Abyss Creations, що займається виробництвом секс-ляльок RealDoll, створила унікальний продукт - робота нового типу, який здатний симулювати оргазм

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ВВС.

Ляльку звуть Хармоні, і вчені вважають її справжньою революцією в робототехніці. Вона наочно демонструє, що в тіло, дуже схоже на людське, можна вмонтувати штучний інтелект.

Реалістичний секс-робот запам'ятовує улюблену їжу, музику і фільми свого власника, а також ніколи не забуває про його дні народження.

Harmony answers your questions! Follow @realbotixxx on twitter.

Публикация от RealDoll (@abyssrealdoll) Мар 14 2017 в 7:16 PDT

Хармоні може видавати 18 емоцій, у неї є 42 кольори сосків на вибір, а також 14 різноманітних варіантів статевих губ, які можна навіть помити в посудомийній машині.

На думку генерального директора компанії Abyss Creations Метта Макмаллен, створення Хармоні - це природний наступний крок в розвитку секс-ляльок.

Who would you choose?

Публикация от RealDoll (@abyssrealdoll) Мар 21 2017 в 1:19 PDT

"Багато хто з тих, хто купує RealDoll через її сексуальні функції, пізніше розуміють, що це аж ніяк не тільки секс-іграшка. Вони відчувають її присутність в своєму будинку і наділяють її рисами особистості. Штучний інтелект дає людям можливість створити цю особистість", - сказав Макмаллен.

Характер ляльки можна налаштувати через спеціальний додаток. Користувач може зробити її примхливою, лютою або люблячою.

Робот ще не надійшов у продаж, але розробники запевняють, що придбати іграшку можна буде вже в цьому році. Так, лялька з функцією розпізнавання осіб обійдеться в 10 тис. доларів, а без цієї функції - в 5 тисяч.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme