UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Відбір на Євро-2024: Українці у драматичному поєдинку здолали Північну Македонію

Збірна України з футболу в другому матчі відбору на чемпіонат Європи на виїзді перемогла команду Північної Македонії з рахунком 2:3. Українці спершу програвали, але здійснили камбек і вирвали перемогу

Відбір на Євро-2024: Українці у драматич…

Матч відбувався в північномакедонській столиці Скоп'є на стадіоні "Тоше Проескі" передає Depo.ua.

Відкрила рахунок Північна Македонія: Еніс Барді забив гол з пенальті на 31 хвилині. А вже на 39-ій Україна вдруге пропустила від македонців: Еліф Ельмас пробив дальнім ударом по воротах у кут.

Виправляти ситуацію українці почали вже в другому таймі. Ілля Забарний після подачі з кутового забив гол на 62 хвилині. А рівно за п'ять хвилин Юхим Конопля зрівняв рахунок, забивши другий гол від України.

Перемогу для української збірної вирвав Віктор Циганков, забивши третій гол на 83 хвилині.

Це перші набрані збірною України очки у відборі на Євро-2024. Наступний матч команда зіграє проти Мальти 19 червня.

Матч проти македонців став другим для України у кваліфікації на чемпіонат Європи. У першому Україна зазнала поразки від Англії (0:2). Після цього у червні команду очолив Сергій Ребров — сьогоднішня перемога стала першою у збірної під його керівництвом.

Щоб потрапити на Євро-2024, Україні потрібно посісти перше або друге місце у своїй групі. В українській групі також є Англія, Італія, Північна Македонія та Мальта. Також перепустку на турнір можна отримати через плей-оф Ліги націй.

Туди потраплять три найкращі команди (з дванадцяти) Ліги націй 2022-23 років, які не пройшли кваліфікацію Євро. Ці команди поділять на 3 шляхи (по 4 команди), у кожному з яких через півфінали і фінал розіграють ще по одній путівці.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme