UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Уперше за чверть століття українські арбітри судитимуть матч футбольної Ліги чемпіонів

Гра, на якій працюватиме суддівська бригада з України, відбудеться у Іспанії.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Уперше за чверть століття українські арб…
Микола Балакін. Фото: УАФ.

29 листопада на футбольному матчі групового раунду Ліги чемпіонів-2023/2024 "Реал Сосьєдад" (Іспанія) – "Зальцбург" (Австрія) працюватиме українська суддівська бригада, передає Depo.ua з посиланням на Суспільне Спорт..

Головним арбітром цього поєдинку УЄФА призначила 34-річного наймолодшого представника суддівської династії Балакіних Миколу Балакіна (представляє Київську область). На лініях йому допомагатимуть Олександр Беркут і Дмитро Запороженко. Обов’язки четвертого арбітра виконуватиме Ярослав Козик. Із відеоасистентом рефері (система VAR) працюватиме польський арбітр Томаш Квятковскі.

Гра відбудеться в іспанському місті Сан-Себастьян. Стартовий свисток судді прозвучить о 22:00 за київським часом.

В Українській Прем’єр-лізі Балакін востаннє працював як головний арбітр на грі "Шахтар" – "Дніпро-1", де донецький клуб поступився. 25 листопада на матчі "Шахтар" – "Полісся" (підсумковий рахунок 0:0) Балакін був арбітром VAR. Донецький клуб залишився дуже незадовленим його роботою.

Це третє призначення суддівської бригади Балакіна на матч групового етапу єврокубків у цьому сезоні. Українці відпрацювали на двох іграх Ліги Європи — між "Марселем" і "Брайтоном" та "Маккабі" (Хайфа) – "Вільярреал".

У першому матчі Балакін показав гравцям сім жовтих карток і призначив 20 штрафних.

Попереднього разу на матчі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА українські судді працювали ще 16 вересня 1998 року. Тоді на грі в іспанському місті Більбао між місцевим "Атлетиком" і норвезьким "Русенборгом" головним суддею був Василь Мельничук із Сімферополя.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme