UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Манчестер Сіті" виграв Клубний чемпіонат світу: встановили рекорд

Англійський "Манчестер Сіті" впевнено переграв бразильський "Флуміненсе" у фіналі Клубного чемпіонату світу за підсумками 2023 року

"Манчестер Сіті" виграв Клубний чемпіона…
Гравець "Манчестер Сіті" Філ Фоден зробив рахунок розгромним

Про це свілчить результат поєдинку, передає Depo.ua.

Клубний чемпіонат світу, фінал

"Манчестер Сіті" – "Флуміненсе" – 4:0

Голи: Альварес, 1, 88, Ніно, 27 (автогол), Фоден, 72

"Містяни" шокували і суперників, і футбольний світ голом на 1-й хвилині. Після помилки Марсело оборонець Аке завдав потужного пострілу метрів із 25-ти. М'яч влучив у стійку та відлетів у поле, а Альварес зіграв грудьми на добиванні. Цей гол – найшвидший в історії турніру.

У середині тайму "Флуміненсе" доклався і до другого забитого "Манчестер Сіті" м'яча. Цього разу антигероєм епізоду став капітан "триколірних" Ніно. Фоден від лівого краю штрафного прострілив уздовж воріт, а бразилець виставив ногу вперед і зрізав м'яч у власні.

Команда Хосепа Гвардіоли продовжила володіти ініціативою і після перерви. "Флуміненсе" фактично не міг вийти з власної половини впродовж тривалого часу. Тиск "містян" таки призвів до третього гола. На 72-й хвилині Фоден після розіграшу штрафного замкнув простріл Альвареса.

Добив "триколірних" сам Альварес – накрутив оборонців у штрафного та пробив під стійку. "Манчестер Сіті" спокійно довів матч до логічної перемоги та заслужено отримав золоті медалі Клубного ЧС-2023. Цьогоріч підопічні Гвардіоли також завоювали чемпіонський титул АПЛ, трофей Ліги чемпіонів, Кубок Англії та Суперкубок УЄФА.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme