UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Комплект кросівок Майкла Джордана продали на аукціоні за рекордні $8 мільйонів

Комплект із шести кросівок відомого баскетболіста й зірки NBA Майкла Джордана продали на аукціоні Sothebyʼs за $8 мільйонів

Комплект кросівок Майкла Джордана продал…

Про це інформує Depo.ua з посиланням на сторінку аукціону Sotheby's в X (Twitter).

 

Ці кросівки Джордан носив у вирішальних іграх за титул чемпіона NBA. Набір складається з кросівок Air Jordan VI (1991), Air Jordan VII (1992), Air Jordan VIII (1993), Air Jordan XI (1996), Air Jordan XII (1997) і Air Jordan XIV (1998) — на чотирьох з них Майкл Джордан залишив свій автограф.

Кросівки аукціонному дому Sothebyʼs передав голова відділу комунікацій команди Chicago Bulls Тім Геллан — він отримав їх від Джордана після завершення його карʼєри.

Це рекордна сума, за яку аукціонний дім коли-небудь продавав спортивне взуття. Дорожче продали лише ігрову майку Джордана — її у вересні 2022 року купили за понад $10 мільйонівІгрову майку Джордана продали за понад $10 мільйонів. Вона побила рекорд футболки Марадони. У цій майці Джордан грав у фіналі NBA 1998 року.

Кросівки побили рекорд іншого аукціону 2023 року, коли за $2,2 мільйона продали пару кросівок Майкла ДжорданаКросівки Майкла Джордана поїхали в турне світом. Цього року їх мають продати на аукціоні по одному Air Jordan 13, в яких він грав у фіналі NBA у 1998 році

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme