UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Футбольна збірна України провела закриту від стороннього ока репетицію перед матчем з Італією

Найближчого понеділка на "синьо-жовтих" чекає вирішальний двобій за вихід на Євро-2024.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Футбольна збірна України провела закриту…
Фото: УАФ.

Національна футбольна збірна України 16 листопада провела спаринг із футбольним клубом "Лехія" (Гданськ, Польща) на міській арені Гданська, передає Depo.ua за повідомленням Української асоціації футболу.

Підсумковий рахунок гри, яка відбулася в закритому режимі та стала частиною підготовки до вирішального протистояння з Італією у рамках боротьби у відбірковій групі за вихід у фінальну частину чемпіонату Європи 2024 року, - 2:0 на користь української збірної.

Головний тренер Сергій Ребров дав можливість зіграти майже всім присутнім у тренувальному таборі української команди гравцям. Капітанську пов’язку упродовж гри за чергою надягали Сергій Сидорчук, Олександр Зінченко і Тарас Степаненко. Додаткове навантаження футболістам влаштувала холодна злива і температура 2 градуси тепла.

У першому таймі результативно зіграв на добиванні півзахисник "Дніпра-1" Олександр Піхальонок після того, як із меж штрафного по воротах бив футболіст бельгійського "Шарлеруа" Сергій Сидорчук, а український голкіпер польського клубу Богдан Сарнавський відбив м’яч перед собою.

У другому таймі до голу призвів стрімкий прохід по флангу гравця іспанської "Жиронни" Віктора Циганкова, який відкинув м’яч київському динамівцю Олександру Тимчику, а той віддав пас під удар футболісту "Шахтаря" Єгору Назарині.

Шанси забити третій м’яч мали півзахисник "Челсі" Михайло Мудрик і гравець "Шахтаря" Тарас Степаненко. Зокрема, капітан тричі пробивав із різних позицій, та або м’яч влучав у поперечину, або голкіпер парирував удар, або ж рятували захисники.

"Лехія" (Гданськ)-Україна — 0:2 (0:1)

Голи: Піхальонок (22), Назарина (53). 

Збірна України. 1-й тайм: Різник (Бущан, 30), Караваєв, Бондар, Матвієнко, Таловєров, Дубінчак, Сидорчук (к), Малиновський, Піхальонок (Назарина 30), Зубков, Яремчук (Сікан, 30).

Збірна України. 2-й тайм: Бущан (Трубін, 60), Миколенко, Забарний, Сваток, Тимчик, Назарина (Степаненко, 60), Зінченко (к), Судаков, Мудрик, Циганков, Сікан (Довбик, 60).

Сьогодні збірна України продовжила підготовку до матчу проти Італії, який відбудеться у понеділок, 20 листопада, у німецькому Леверкузені на стадіоні "БайАрена" і почнеться о 21:45 за київським часом.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme