UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Львівські підприємці створили джин, від якого немає похмілля

Spicer – один із перших українських брендів, що створює алкогольні напої на власному спирті, і єдиний, що використовує для цього високотехнологічний метод холодної дистиляції

Журналіст регіональної редакції Depo.Хмельницький

Про це повідомляє newfood, пише Depo.Львів.

Метод полягає в зниженні температури кипіння спирту зі звичайних 83 – 93°C до 26 – 38°C. Для цього опускають тиск у перегонній системі на 96 кПа. За таких умов температура кипіння та випаровування зменшується. Тож дистилюють спирт вже при 26 – 38 °C. Пари спирту конденсують в холодильнику при -7°. 

Лікери, спайсери та настоянки виготовляють методом мацерації. Тобто всі напої настоюють від 14 до 30 днів винятково на натуральних інгредієнтах: свіжих фруктах, ягодах, спеціях, насінні, квітах і травах.

"7 років ми експериментували й створили унікальний продукт. Ароматний. Особливий. Це – напій, що зберігає свіжий смак усіх фруктів та трав. Алкоголь, після якого не болить голова і немає похмілля", – говорять засновники Spicer.

Виробництво міцного алкоголю розташоване у Львові.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme