"Всі ми – одна сім'я: і Донбас, і Крим": Зеленський привітав українців із Новим 2022 роком (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський привітав співгромадян із Новим 2022 роком

"Всі ми – одна сім'я: і Донбас, і Крим":…
Скріншот

У новорічному привітанні Зеленський наголосив, що цей рік для України був особливий, адже наша держава відзначала 30-річчя незалежності. Цікаво, що він повністю змінив структуру новорічних привітань президентів. Цього року присвятив його тим, хто творить Україну.

Також цього року привітання президента рекордне за тривалістю – понад 22 хвилини. Depo.ua пропонує переглянути новорічне звернення глави держави та публікує головні його заяви.

Під час звернення до громадян України Зеленський нагадав про перемоги, які цьогоріч здобули наші співвітчизники. Зокрема, золоту медаль Жана Беленюка на Олімпіаді в Токіо, перемогу Олександра Усика в бою з Джошуа та вихід збірної України до чвертьфіналу Євро.

Згадав він і установчий саміт Кримської платформи, який відбувся цього року в Києві. Президент наголосив, що українці не чекатимуть, поки хтось розв'яже їхні проблеми та поверне території, а діятимуть самостійно.

Також президент заявив, що Україна не боїться накопичення російських військ довкола кордонів, оскільки українців захищає потужна армія.

"Нас лякали всередині країни. І лякали ззовні. Але будь-яка армія по той бік кордону нас не лякає, бо неабияка армія по наш бік кордону нас захищає", – наголосив президент.

Крім цього, глава держави наголосив, що "сусіди" повинні ходити до українців в гості "з холодцем, а не зі зброєю та без стуку".

У своєму новорічному зверненні до українців Зеленський також згадав закон про олігархів, дав обіцянку, що забезпечить ветеранів та військових житлом.

Нагадаємо, що у торішньому привітанні Зеленський виступав перед дитячою аудиторією, тому слово дали й присутнім дітям, які побажали, серед іншого, мир в Україні та "щоб усіх злочинців посадили за ґрати". В кінці виступу Зеленський російською мовою звернувся до жителів окупованих Криму та Донбасу, які, як зазначив президент, чекають, аби повернутися до України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme