UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Відомий український кухар зварив борщ із фініками та лаймом у Єгипті

Український кухар Євген Клопотенко провів відпочинок у Єгипті, де нагодував усіх охочих українським борщем

Відомий український кухар зварив борщ із…
Instagram Евгений Клопотенко

Щоправда, Євген вирішив додати до борщу місцевого шарму, то ж використав окрім звичних для українців складових, лайм та фініки, передає Depo.ua.

Про свої "борщові" пригоди Клопотенко розповів у Instagram.

Нагадаємо, керівництво Michelin вибачилось за "російський борщ" у своєму гастрогіді.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=4 data-matched-content-ui-type="image_stacked"