DEPO.КУХНЯ: Як приготувати мариновані гриби на грилі

У цьому випуску смачної рубрики DEPO.КУХНЯ розкриваємо секрети приготування дуже смачних маринованих печериць на грилі 

Влітку вихідні хочеться перетворювати у "маленьку відпустку". Мешканцям мегаполісів хочеться виїхати на природу, покликати друзів, рідних і влаштувати пікнік. Традиційно за містом ми звикли смажити шашлик, а урізноманітнити м'ясні страви на грилі можна овочевими та грибними закусками.

Тож, сьогодні у випуску ми розкажемо про всі тонкощі маринування та смажіння печериць на грилі, а також розкриємо секрет приготування ідеального соусу для цієї поживної і корисної страви. 

Рум'яні та соковиті гриби можуть стати як окремою стравою так і чудовим доповненням до шашлика. Ще гриби багаті на білки. Тому вони підходять для тих, хто з якихось переконань не їсть м'яса. Зокрема, шампіньйони містять вітаміни групи В. Вони допомагають зберегти гарний стан шкіри та волосся, а також зміцнюють нервову систему, усувають втому. В грибах також є такий мікроелемент, як залізо, яке допомагає засвоюватися вітамінам групи В. Гриби можна включати в раціон людям, які страждають на цукровий діабет. 

Тож, цікаві рецепти приготування печериць стануть в нагоді всім, хто не лише любить смачно їсти, а і слідкує за своїм здоров'ям і хоче прожити довге життя. 

Приготування:

1. Печериці потрібно помити. За бажанням порізати.

2. Готуємо маринад.  У сметану додаєм спеції, сіль, трохи гірчиці та оливкову олію. 

3. Маринуємо у гриби у великій ємності. Можна руками промазати соусом гриби під шляпкою. 

4. Лишаємо гриби у маринаді на дві години. Можна на більше часу. 

5. Смажимо гриби.

Більш детальний рецепт приготування печериць на грилі ви можете подивитись у нашому відеорецепті на каналі Yоutube.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Головна