UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

02.02.20: Як залучити успіх у день дзеркальної дати

В цей день буде правити "двійка" і є дієві методи залучення успіху та фінансового благополуччя у цей день

02.02.20: Як залучити успіх у день дзерк…

Про це повідомляє Depo.ua.

У цей день, 02.02.20, можна буде загадувати найпотаємніше своє бажання.

Насправді, є ритуал, який і допоможе вам приборкати фортуну. І в результаті ваші думки матеріалізуються. Зрозуміло, усі наведені нижче потрібно робити саме другого лютого. Так як більше у вашому житті 02.02.2020 дати не буде. Сильніше цього дня – також.

Підготуйтеся до проведення ритуалу завчасно. Вам знадобиться не так багато речей. Візьміть невеликий листок паперу. І нову звичайну свічку. Не важливо, де ви будете перебувати 2 лютого. Але до настання півночі ви повинні вчинити певні дії.

Напишіть на листочку паперу своє потаємне бажання. Можна не писати дуже докладно. Головне, щоб воно було зрозуміло вам і Вищим силам. Потім підпаліть ґніт. Зробіть так, щоб загорівся клаптик паперу. Коли папір почне горіти, вам треба вимовити наступне: "Горить вогонь, починається магія. Матеріалізуються мої думки і бажання. Нехай мене почують. І душа наповниться щастям. Як і на аркуші написано. Супроводжуй мене удача завжди. Нехай так і буде".

Треба за один раз встигнути все прочитати, поки папірець не догорить. Викиньте попіл потім у вікно. Обов'язково проти вітру.

Нагадаємо, раніше Depo.ua повідомляв, чим небезпечне число-паліндром 02.02.2020 для людства.

Довідка. Паліндромне число – це число, яке залишається тим самим, коли його цифри перевертаються. Як і 16461, наприклад, він "симетричний". Термін palindromic походить від palindrome, який позначає слово, написання якого не змінюється, коли його букви перевернуті.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme