Фаршировані яйця. Рецепт святкової закуски

Фаршировані яйця ідеально підходять в якості закуски до святкового столу. У Depo.КУХНЯ ми пропонуємо посмакувати яйцями з фаршем із печінки тріски 

 

 

Пропонуємо зі звичайних варених яєць приготувати смачу закуску до великоднього столу, яка задовольнить смак найпримхливішого гурмана. Фаршировані яйця готуються швидко, підходять для фуршетного столу, водночас ця закуска поживна і корисна, ідеально підходить для тих, хто
слідкує за фігурою. Наповнювати яйця можна м'ясним фаршем, креветками, іншими морепродуктами, сиром з жовтками. Depo.КУХНЯ пропонує зробити фаршировані яйця з фаршем з печінки тріски, сиру, зелені та сметани, а всі про всі деталі та "фішки" приготування ви можете дізнатись у нашому відеорецепті. 

ПРИГОТУВАННЯ:

- Яйця варимо в круту (10-15 хвилин), чистимо від шкаралупи;

- Розрізаємо кожне яйце вздовж, виймаємо жовтки;

- Далі готуємо фарш. До жовтків додаємо печінку тріски, попередньо
зливши з неї олію. З'єднуємо все з дрібно натертим сиром, сметаною
та дрібно порубаною зеленню. Добре перемішуємо, солимо за
смаком;

- Печінково-сирним кремом наповнюємо половинки яєць. Можна робити
це як за допомогою кондитерського мішка з насадкою, а можна просто
ложкою;
- Декорувати яйця можна також червоною ікрою або скибочками
помідора.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Головна