Дієтологи визначили новий фуд-тренд 2017 року

Американські дієтологи в ході нового дослідження встановили, які корисні продукти будуть в тренді в 2017 році

Дослідження дієтологів, проведене спільно з некомерційним вебсайтом про здоровий спосіб життя The Monday Campaigns, показало, що в наступному році справжнім фуд-трендом стануть ферментовані продукти, передає Depo.ua з посиланням на USA Today.

Мова йде про "живі" продукти і напої, включаючи натуральний кефір і натуральний ферментований чай комбуча, квас і йогурт, квашену капусту, а також традиційне корейське кімчі - квашені овочі. Слід зазначити, що в цілому ферментирована їжа - це продукти харчування, виготовлені за допомогою бродіння.

За твердженням дієтологів, результати дослідження підтверджують припущення про те, що 2017 стане роком ферментованих продуктів, які є відмінним джерелом корисних бактерій і сприяють нормальній роботі шлунково-кишкового тракту.

Крім того, обіцяє ще більше зрости популярність натуральних йогуртів та сирів, приготованих в домашніх умовах, які за останні кілька років стали темою номер один серед прихильників здорового способу життя. Таким чином, приготування кисломолочної продукції в домашніх умовах, на думку фахівців, дозволяє контролювати якість одержуваного продукту і отримувати максимальну користь від нього.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme