Жарт дня: Агент 36-річного футболіста Шацьких запевняє, що ним цікавляться в Англійській Прем'єр-лізі

Футбольний агент Сефер Алібаєв розповів про рішення його клієнта Максима Шацьких продовжити кар'єру у винниківському аматорському клубі "Рух"

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на Xsport.ua.

"Що стосується переходу Максима Шацьких в "Рух", то в цій ситуації ЗМІ трохи випередили події і видали бажане за дійсне. У нього була зустріч з керівником, який виявляв до нього інтерес. Тут і вплинуло знайомство з Олександром Алієвим і, перш за все, побачене на власні очі. Цей клуб більш професійний, ніж клуб, який представляє прем'єр-лігу - в даному випадку це "Говерла", - каже Алібаєв.

"Протягом 14 місяців Максим не отримував зарплату в "Говерлі", але знаю, що він до останнього вірить, що все налагоджується. Максим прийняв таке рішення і зустрівся, тому що була настирлива пропозицію від керівника "Руху". Що стосується продовження його професійної кар'єри, то тут ставити крапку ще рано. У Максима є ряд пропозицій, у тому числі з-за кордону, зокрема, від англійських клубів. Є навіть клуби прем'єр-ліги, які виявляють до нього інтерес. На відміну від нас, там не дивляться в паспорт. Добре, що зараз тенденція змінилася", - додав Алібаєв.

Зазначимо, що свого часу Максим Шацьких успішно виступав у складі київського "Динамо".

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme