Ярмоленко у "Динамо" не бачив перспективи, тому поїхав до Португалії - агент Панков

Футбольний агент Олександр Панков розповів про трансфер Артема Ярмоленка до португальської "Лейрії"

Ярмоленко у "Динамо" не бачив перспектив…

Про це повідомляє depo.ua.

- Чому Артем Ярмоленко вирішив піти з "Динамо"?

- 31-го грудня у Артема завершився контракт з "Динамо". Ми не бачили перспективи в Києві. У нього не було постійного місця в стартовому складі. Хлопець хоче розвиватися як футболіст, але тренери не бачили його стабільним гравцем основи. Надійшла пропозиція від "Лейрії", яка тривалий час стежила за гравцем. Це дуже серйозний проект. Клуб якісно займається селекцією і продажем футболістів. Багато російських молодих хлопців з "Лейрії" пішли до серйозних клубів. Молоді гравці отримують там ігрову практику, а потім йдуть до іменитих команд. Тому перспективи дуже хороші. Все залежить від того, як він там адаптується. Але все має бути добре. Тренувальний процес вже розпочинається. Для Ярмоленка будуть створені всі умови. Я думаю, що за 2 роки ми отримаємо якісного футболіста.

- Тобто контракт підписаний на 2 роки?

- Ні, на 1,5 роки у Ярмоленка з "Лейрією" контракт.

- А правда, що власником "Лейрії" є росіянин Толстіков?

- Він не власник, скоріше гендиректор. Завдяки його професіоналізму все вийшло швидко і якісно. Я думаю, якщо все буде добре у Ярмоленка в "Лейрії", то ми і в майбутньому будемо шукати хлопців, які поїдуть у цей клуб. З Ярмоленком ми обрали європейський вектор розвитку. У нього великий потенціал.

- А скільки приблизно заробляють у такому клубі, як "Лейрія"?

- Я можу лише сказати, що Ярмоленку вистачатиме, як для 18-річного хлопця. У нього буде харчування, помешкання, тренувальний процес...

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme