Які "покидьки" хочуть підставити "Динамо" та Україну

Матч "Динамо" - "Фіорентина" буде гарячим не тільки на полі, але й на трибунах "Олімпійського", куди можуть потрапити провокатори

Які "покидьки" хочуть підставити "Динамо…

Поєдинок 1/4 фіналу Ліги Європи "Динамо" - "Фіорентина" відбудеться на НСК "Олімпійський". Стадіон, який здатен вмістити понад 70 тис. фанів буде заповнений під зав'язку. І серед людей, які прийдуть насолодитися футболом, також можуть бути проплачені провокатори.

Інсайд

Один з фанатів "Динамо" на прізвисько "Макар" повідомив нам, що ультрас мають інформацію щодо можливих провокацій з нацистською символікою під час гри. 

"Це проплачені тітушки через яких "Динамо" можуть серйозно покарати", - зазначає Макар.

За його словами, фанати мають бути пильними, але ретельно контролювати людей, які входять на стадіон, повинні стюарди та міліція.

"Зараз дуже легко підставити клуб та всіх людей, які його підтримують. Але ми не допустимо цього. І нехай провокатори розуміють, що буде, якщо вони спробують усіх нас підставити", - додав він.

У міліції не уточнюють кількість правоохоронців, які будуть охороняти порядок під час гри, але запевняють, що не допустять провокацій. Наприклад, під час матчу "Динамо" - "Евертон" працювало 1,5 тис. міліціянтів. Бійок вдалося уникнути. 

Офіційні представники ультрас "Родичі" та "WBC" коментувати інформацію про можливі провокації не стали.

"Покидьки" та "Динамо"


Гравці "Динамо" заздалегідь звернулися до вболівальників, попросивши не підставляти клуб. Представники киян назвали провокаторів "покидьками". Варто нагадати, що фанати влаштували бійку під час матчу ЛЄ з "Генгамом". Тоді постраждали "Родичі" з сектору яких вибігли провокатори, які потім били французів. За інсайдерською інформацією у бійці відзначилися представники фірми "Трудові резерви" - однієї з найстарших в ультрас русі. 

Під час матчу з "Евертоном" делегати УЄФА помітили расизм у діях фанів. Киян покарали штрафом та дискваліфікацією двох секторів. Але це було "останнє китайське попередження". 

Провокація з нацистською символікою може коштувати "Динамо" дуже дорого, і не тільки в матеріальному плані. УЄФА може покарати киян за це кількома матчами без глядачів, а у разі бійки - дискваліфікація торкнеться і стадіону. А крім "Динамо" у Києві грає ще й "Дніпро". 

Варто нагадати, що УЄФА дозволив українським клубам проводити міжнародні матчі лише у Києві, Львові та Черкасах. Звичайно, у "Динамо" є лобі - віце-президент УЄФА Григорій Суркіс. Цілком можливо, що завдяки його втручанню киян досі жорстко не карали за бійку та расизм на трибунах.

Кому вигідно підставити Україну


Перший варіант - зарядженим дурням, які не хочуть і не розуміють, що підставляють клуб та країну. Через брак розуму, наплив емоцій та гормонів вони спочатку діють, а потім думають. Таких кадрів дуже багато в кожному угрупованні ультрас. Контролювати їх мають лідери, але в них не завжди це виходить, оскільки квитки на фанатські сектори придбати може майже кожен. 

Другий варіант - сили, які зацікавлені в дискредитації влади. Цілком можливо, що матч відвідає президент України Петро Порошенко. Крім нього на поєдинках такого калібру присутні різні ВІПи. Тому безлади на трибунах - це показуха для російських ЗМІ, які викрутять ситуацію з "фашистами-бандерівцями", які зривають матчі, б'ють іноземців на очах владної верхівки.

Наразі ультрас обіцяють яскраве модульне шоу. Хочеться вірити, що свято футболу не зможуть зірвати дурні або вороги.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme