Як Львів відібрав у Луческу та Срни привід скиглити про "бандерівську нелюбов"

Під час матчу "Шахтар" - "Фенербахче" фанати на "Арені Львів" показали справжній патріотизм, підтримавши українську команду

Як Львів відібрав у Луческу та Срни прив…

Донецький "Шахтар" переміг "Фенербахче" у Львові (3:0) та вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів. 

Фантастична атмосфера супроводжувала матч від самого початку. "Вийшов у степ донецький" вболівальники підспівували з перших хвилин. На стадіоні створювалася атмосфера свята. Турків освистували, а вдалі дії "гірників" супроводжувалися оплесками та словами "молодці". 

Після минулорічних образ на львівських фанів, коли футболісти та тренер Луческу в один голос скиглили, що Львів вболіває проти них у той час, як "вони подарували" місту Лігу чемпіонів, і треба з міста їхати, конфлікт, схоже за все, вичерпаний. Принаймні у матчах Ліги чемпіонів.

Після завершення матч стадіон співав Гімн "Шахтаря". Львів'яни та гості міста зробили вчора дуже важливу місію не тільки у суспільному, але і в політичному плані. Вони відмежували бренд "Шахтар" від іміджу власника Ріната Ахметова. Кожен українець, який цікавиться футболом, мусить вболівати за "гірників" у єврокубках, бо клуб з Донецька - це, в першу чергу, український бренд, славна історія якого розпочалася ще у 20-сторіччі. Рінат Ахметов - тимчасовий, а "Шахтар" буде завжди. І цей клуб дійсно багато зробив для іміджу України в Європі та світі. 

Якщо говорити про вдячність "Шахтаря" львів'янам - її не буде зараз, бо це невигідний крок з політичної точки зору. У клубі навіть вирішили провести домашній матч чемпіонату України з "Дніпром" в Одесі. Там завжди було багато фанів "гірників". 

Але Львову потрібно продовжувати в тому ж дусі, показуючи, що на Західній Україні живуть не "бандерівці", які ненавидять "східняків", а культурні люди, які сприймають інших такими, якими вони є. 

 

 

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme