Володимир Кличко назвав ім'я потенційного суперника у наступному поєдинку

Чемпіон IBO/WBA/WBO/IBF у суперважкій вазі Володимир Кличко очікує, що, швидше за все, його наступним противником стане офіційний претендент на один з його титулів 26-річний британець Тайсон Ф'юрі

Володимир Кличко назвав ім'я потенційног…

Про це Володимир Кличко заявив на прес-конференції після бою проти Брайанта Дженнінгса, передає depo.ua з посиланням на Boxnews.

Володимир визнав, що виглядав не найкращим чином у сьогоднішньому поєдинку, але в першу чергу в цьому заслуга його візаві. Кличко також повідомив, що почуває себе чудово, і в 39 років збирається продовжувати кар'єру.

Українець також додав, що в майбутньому хотів би об'єднати титули з чемпіоном WBC Деонтеєм Уайлдером (пояс WBC - єдиний, який наразі не належить нашому співвітчизнику). На питання про те, чи можливий його поєдинок проти 43-річного екс-чемпіона світу Шеннона Бріггса, Володимир відповів, що той божевільний, і в першу чергу його потрібно захищати від самого себе.

Нагадаємо, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO, IBO і журналу The Ring Magazine Володимир Кличко побив американця Брайанта Дженнінгса, здобувши 64 перемогу в 67 поєдинках.

Дженнінгс вистояв у бою з Кличком всі 12 раундів. Він кілька разів пробивав захист українця, влучав у голову, але набагато більше пропускав.

39-річний Володимир Кличко впевнено довів бій до логічного завершення та переміг Дженнінгса за рішенням суддів та зберіг всі свої чемпіонські пояси (116-111,116-111, 118-109).

 

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme