В Англії немає команд, схожих на "Динамо", - Моуріньо

Лондонський "Челсі" прибув до столиці України, щоб у вівторок зіграти з київським "Динамо" у матчі 3 туру групового етапу Ліги чемпіонів

Не дивно, що найбільший інтерес в української преси викликав тренер "синіх" Жозе Моуріньо, передає depo.ua .

Зокрема Тренер "Челсі" пояснив чому був присутній на матчі Україна – Іспанія.

"Я вже говорив англійським ЗМІ, чому я був на цьому матчі. Була перерва на матчі збірних, і мені не було кого тренувати. Я хотів подивитися на своїх підопічних. У збірній Іспанії було троє моїх гравців, і я хотів поглянути, як вони себе проявлять.

Мої помічники були на матчах в Португалії, Бельгії та ін. Окрім того, я хотів подивитися готель, в якому ми будемо жити, скільки часу займе дорога від готелю до стадіону. Я раніше був у Києві, але тоді ми грали на стадіоні імені Лобановського. Зараз же мені треба було уточнити всі ці моменти", - сказав він.

Також Моуріньо назвав хорошим гравцем Ярмоленка, однак додав, що у його команді на позиції хавбека хороші гравці.

"Я не хочу говорити про гравців, проти яких ми будемо грати. Якщо я скажу щось хороше, я мотивую гравця. Якщо я скажу щось погане – це також мотивація. Ярмоленко – хороший гравець, але на його позиції в "Челсі" грають багато відмінних виконавців: Азар, Вілліан, Мозес, Куадрадо, Саллах. Ми могли б, звичайно, зібрати всіх кращих гравців у команді, але навіщо? Ми не колекціонуємо гравців. Тому ще раз закликаю не вірити чуткам", -  сказав він.

 "У нас травмовані Ремі і Педро, обидва не зможуть зіграти завтра. Випустити їх було б великим ризиком. У нас є гравці на цих позиціях, і думаю, нам є, ким замінити цих футболістів", - розповів Моуріньо.

Крім того тренер "Челсі" зазначив, що ні він, ні команда не думають про те, на якому місці знаходяться і який шлях попереду.

"Для нас важливо покращувати нашу гру, наші результати, нашу впевненість у собі. Так, у нас були не найкращі результати на старті сезону. Але сподіваюся, ми змінили ситуацію", -  сказав він.

За словами Моуріньо, в Англії немає схожих на "Динамо" команд. "Це абсолютно інша культура. Я не кажу, що проти когось грати легше, а проти когось складніше. Це просто інша ігрова культура", -  сказав тренер.

Нагадаємо, "Динамо" і "Челсі" вийдуть на поле "Олімпійського" 20 жовтня о 21:45 за київським часом.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme