Тренер ПСЖ про матч з "Шахтарем": Для нас це була не найважливіша гра

Тренер "ПСЖ" Лоран Блан поділився з журналістами враженням від матчу з "Шахтарем"

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на Sport.ua.

Він зазначив, що матч був "не найважливішим", і команді було поставлено завдання виграти.

"Насправді матч був не найважливішим для нас, але його потрібно було виграти. І я говорив про це своїм футболістам. Ми зобов'язані перемагати, особливо коли граємо вдома, перед нашими вболівальниками. Не будемо забувати і про те, що це був матч Ліги чемпіонів проти хорошого суперника, який створював проблеми великій кількості команд, а зараз потрапив у Лігу Європи, де у нього є всі шанси зіграти добре. Перший тайм, можливо, був не дуже хорошим як для нас, так і для них. Друга половина була набагато краще. Ви бачили, що у нас відбулися зміни в складі. В принципі, я задоволений грою. Ми щасливі, задоволені цією перемогою", - сказав Блан.

Він також розповів, що в цілому він задоволений грою своєї команди.

"Я не буду говорити про когось індивідуально і вже відповідав вашим колегам: не стану тут аналізувати футболістів окремо - хто зіграв погано, а хто добре. Цей аналіз ми проводимо безпосередньо з командою. Звичайно, хтось зіграв трохи краще, а хтось трохи гірше. Але в цілому сьогоднішній склад був дуже цікавим, і футболісти зробили все для того, щоб перемогти. Я побачив хорошу гру, тому в цілому задоволений", - сказав тренер "ПСЖ". 

Нагадаємо, матч заключного 6-го туру Ліги чемпіонів ПСЖ - "Шахтар" завершився в Парижі з рахунком 2:0 на користь господарів поля.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme