Росіянину Повєткіну порадили більше не нариватися на Кличка

Володимир Кличко може знову відгамселити Олександра Повєткіна

Про це заявив колишній абсолютний чемпіон світу, олімпійський чемпіон-1988 року британський боксер Леннокс Льюїс, повідомляє depo.ua з посиланням на "ТАСС".

"Я не вважаю, що він знову повинен битися з Кличком. Можливо, варто трохи почекати, коли Володимир закінчить, і стати чемпіоном світу. На даний момент я не бачу суперників у Кличка, він повністю контролює надважку вагу. Багато хлопців билися з ним, але в них було недостатньо досвіду, і всі вони програвали. Приміром, у Дженнінгса, який битиметься з ним зараз, взагалі 19 боїв у професіоналах. Це нікуди не годиться, для бою з Кличком необхідно набратися досвіду", - каже Льюїс.

Зазначимо, поєдинок між Повєткіним і Кличком відбувся восени-2013 у Москві і завершився поразкою росіянина за очками. Сам Повєткін, на рахунку якого 28 перемог (20 нокаутом) й одна поразка на професійному рингу, бачить у реванші з Кличком головну мету своєї кар'єри.

39-річний Кличко на даний момент володіє титулами чемпіона світу за версіями Міжнародної боксерської федерації (ІБФ), Всесвітньої боксерської організації (ВБО) і Всесвітньої боксерської асоціації (ВБА). Всього в послужному списку українця 63 перемоги (53 нокаутом) і три поразки.

Наступний поєдинок Кличко проведе 25 квітня в Нью-Йорку проти американця Брайанта Дженнінгса.

 

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme