Ребров: В Англії ми постараємося вирвати перемогу у "Челсі"

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров поділився своїми думками про матч 3 туру Ліги чемпіонів, в якому його команда відібрала очки у чемпіона Англії "Челсі"

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на ТСН.

"Звичайно, хотілося б більшого. І хлопці налаштовувалися на перемогу, намагалися грати першим номером. Але це не просто в матчі з чемпіоном Англії, в якому зібрані самі зірки.

Думаю, ми заслужили це очко. Могли досягти й більшого, але головне — виглядали гідно. Не забувайте, проти кого ми грали. Це команда з ім'ям, незважаючи на те, яке місце вона посідає в Прем'єр-Лізі. І кожен футболіст підсвідомо пам'ятав про це. Я радий, що у другому таймі хлопці відчули, що цю команду можна обігравати, що можна грати на рівних, і вони це продемонстрували", - сказав Ребров.  

"Ми говорили хлопцям: важливо дограти в повному складі, тому що кожен гравець для нас важливий. І я радий, що вони це зрозуміли: все на полі терпіли до кінця, хоч їх і провокували.

Що стосується Жені Хачеріді, то він з Дієго Костою вів чоловічу боротьбу, і ніяких претензій до нього немає", - відзначив тренер "Динамо".

Він також відзначив, що динамівці "не боялися контролювати м'яч" у грі з таким сильним суперником.

"В перерві сказав хлопцям, що, як вони самі побачили – з цією командою можна грати. Підправили деякі помилки. Хлопці не боялися контролювати м'яч, перевершили "Челсі" за цим показником. Це важливо.

В перших трьох іграх ми побачили, що можемо грати на рівних і гідно. Я впевнений, що до повторної гри з "Челсі" ми підготуємося і постараємося вирвати перемогу", - розповів Ребров на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, вчора, 20 жовтня, "Динамо" зіграло в нульову нічию з "Челсі" у матчі 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів.

У наступному матчі Ліги чемпіонів "Динамо" 4 листопада зіграє проти "Челсі" у Лондоні.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme