Під час матчу "Дніпра" міліція затримала 19 агресивних ультрас

Міліція затримала 19 агресивно налаштованих уболівальників з медичними масками на обличчі і дерев'яними палицями під час матчу "Дніпро" - "Наполі", який відбувся вчора в НСК "Олімпійський"

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на прес-службу ГУМВС України в місті Києві, передає depo.ua.

"Поблизу НСК "Олімпійський" правоохоронці виявили групу агресивно налаштованих уболівальників з медичними масками на обличчі і дерев'яними палицями в руках. Їх доставили в райуправління. Після з'ясування всіх обставин молоді люди покинули територію міліцейського підрозділу", - повідомили в міліції.

Як зазначається, на вулиці Великій Васильківській, коли працівники міліції проводили профілактичну бесіди з агресивними фанатами в медичних масках, хтось з них кинув на проїжджу частину вулиці кілька димових шашок.

Під час огляду ультрас, в одного з них, 19-річного гостя столиці, були вилучені три поліетиленових пакетика і пластикова колба з вмістом порошкоподібної речовини зеленого кольору.

У райуправлінні вболівальники надали письмові пояснення щодо своєї поведінки. Після встановлення їх осіб та проведення профілактичної бесіди з ними, вони покинули територію міліцейського підрозділу.

Нагадаємо, вчора відбувся півфінал Ліги Європи, де "Дніпро" вийшов на поле проти "Наполі". Дніпряни виграли матч з рахунком 1:0 завдяки вирішальному голу Євгена Селезньова на 58 хвилині матчу. Сумарний результат з урахуванням виїзної гри - 2:1.

Таким чином, "Дніпро" вперше у своїй історії вийшов у фінал Ліги Європи, де зіграє проти "Севільї". Матч відбудеться у столиці Польщі Варшаві.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme