Матч "Ворскли" у Лізі Європи в Україні по телевізору не покажуть

Матч 3-го відбіркового раунду Ліги Європи "Жиліна" - "Ворскла" не будуть транслювати через незацікавленість словаків

Про це розповів директор телеканалів "Футбол-1/Футбол-2" Олександр Денисов, пише depo.ua з посиланням на офіційний сайт "Ворскли".

"У процесі переговорів ми відразу зрозуміли, що представники "Жиліни" не зацікавлені в організації трансляції. Можливо, у них там якісь свої внутрішні кризи.
Вони до останнього моменту шукали якогось спонсора, який готовий допомогти здійснити це технічно. Зі свого боку ми запевнили їх, що надамо сигнал з матчу "Ворскла" - "Жиліна", який пройде в Полтаві. Організовуйте свою картинку, ми вам дамо свою.

Навіть якщо б вони вам дали таке право, погодьтеся, це, м'яко кажучи, не серйозно показувати футбол такого рівня українському глядачу з однієї, або навіть з трьох камер. Існують певні стандарти для того, щоб глядач міг отримувати задоволення від перегляду футболу.

Для того щоб переговорний процес проходив правильно, без будь-яких шорсткостей, ми співпрацюємо з одним відомим великим європейським агентством, що займається правами. Вони від нашої особи ведуть переговори. Вони намагалися зв'язати два матчі воєдино, пропонуючи просто обмінятися трансляціями зі Словаччини та з України.
У нас склалося таке враження, що ми намагаємося налагодити мовлення не зі Словаччини, а з Гренландії. У нас в країні йде війна, і ми якось організовуємо трансляції, а у них все спокійно, але немає коштів, відповідати рівню турніру, в якому вони грають.
Чи не було ціни питання? Абсолютно! У тому-то й справа, що про гроші мова не йшла. Є якесь дуже для нас дивне наплювацьке ставлення словаків до популяризації своєї команди. А ось питаннями організації трансляції в Полтаві ми вже займаємося", - заявив Денисов.  

Зазначимо, що "Ворскла" зіграє з "Жиліною" 30-го серпня.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme