Комітет з питань стадіонів та безпеки ФФУ закликав застосувати санкції до "Динамо", "Карпат" і "Металіста"

Комітет з питань стадіонів та безпеки звернувся до КДК з проханням застосувати жорсткі санкції до "Динамо", "Карпат" і "Металіста"

Висновок про жорсткі санкції був зроблений на підставі аналізу порушень в матчах, які вже відбулися в попередніх турах прем'єр-ліги та Кубка України, передає depo.ua.

Фанати "Карпат" в п'яти матчах використовували піротехнічні засоби, у трьох зустрічах – заборонені банери, скандування, а також завдавали шкоди майну. Крім того, під час матчу 11-го туру між "Карпатами" і "Ворсклою" львів'янами була запущена сигнальна ракета і через задимлення в чаші стадіону гра була припинена на 10 хвилин.

У вболівальників "Динамо" зафіксовано 11 випадків використання піротехніки на трибунах, у 10-му та 11-му турах прем'єр-ліги ними були запущені сигнальні ракети і чотири рази були кинуті в ігрову зону піротехнічні засоби.

Двічі до них застосовувалися санкції за пошкодження інфраструктури спортивної арени і одного разу за скандування. Крім того, шість разів динамівські вболівальники вдавалися до використання заборонених FARE банерів.

Вболівальники "Металіста" в семи матчах прем'єр-ліги використовували піротехнічні засоби. П'ять разів вони скандували заборонені гасла, один раз – вивісили заборонений банер і один раз завдали шкоди майну стадіону.

Харків'яни тричі порушували вимоги FARE за використання заборонених зображень. Під час матчу 9 туру близько 50 осіб у "балаклавах" намагалися забрати з кімнати міліції вилучену у інших вболівальників піротехніку.

Санкції передбачені у вигляді заборони відвідування відповідних секторів стадіонів та проведення домашніх матчів без глядачів.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme